Concert Alex van Voorst in Theater Ludens

lees meer: Alex Van Voorst in Theater Ludens

Voorburg - Alex van Voorst staat zaterdag 10 september in Theater Ludens met zijn concert ’La vie en route’; aanvangstijd: 20.15 uur.

“La vie en route” is de nieuwe cd van Alex van Voorst, Deze voorstelling wordt hij bijgestaan door diverse internationale muzikale vrienden.

Alex van Voorst is een 59 jarige fingerstyle gitarist. In 2002-2003 werd hij verkozen tot “Beste gitarist van Nederland” van het prestigieuze “SENA Award”. Alex van Voorst trok zichzelf overigens terug voor deze uitverkiezing (“je kunt gitaristen nooit vergelijken, het is geen sport”).

Hij maakte tot nu toe 9 albums waaronder één met de Nederlandse gitaarlegende en Jan Akkerman en heeft 15 wereldtournees (veelal Azië) op zijn naam staan. Alex van Voorst heeft het podium gedeeld met diverse grootheden van de gitaar als: Jan Akkerman, Tommy Emmanuel, Richard Smith en het super talent uit Maleisië Melvyn Gnai.

“La vie en route” is een bijna 2 uur durende cd release en slechts een éénmalig concert in Nederland. Na de vreselijke pandemie kunnen de artiesten eindelijk weer los gaan! In deze gitaarshow kun je genieten (buiten de humoristische verhalen) van arrangementen van o.a. Queen, The Beatles, Creendence, en de Rod Stewart en natuurlijk eigen werk.

Ook komen er diverse special guests! Het enige dat het theater hierover kan en wil zeggen is dat dit wereldtoppers pur sang zijn die deze avond nog veel meer kleur geven.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *