Theater Ludens 2024

Jody Pijper: wie kent haar niet? Wellicht (zeker onder de kenners) die bekendste en beste zangeres van Nederland. Zij heeft talloze jingles op haar naam staan. Op duizenden albums gezongen van alle grote Nederlandse artiesten. Zelf nog een hit gescoord in de jaren ’80 met “stars on ’45”. Ook Jody deed twee jaar geleden mee met het concert in het Ludens theater van Alex van Voorst. Zij wist de zaal in no time voor zich te winnen….

Albert Koch: de wereldster op blues harp (mondharmonica). Twee jaar geleden liet al hij het Ludens theater op zijn grondvesten schudden tijdens het concert La Vie En Route van Alex van Voorst.

Antal Steixner: ook hij was er twee jaar geleden al bij in het Ludens Theater. Deze percussionist is een begrip in Nederland en buitenland. Zijn ritmiek is werkelijk ongeëvenaard.

The Band: Alex van Voorst & Friends De akoestische fingerstyle gitarist Alex van Voorst geeft een eenmalig concert in Nederland! Bij het concert ‘Alex van Voorst & Friends ’ wordt hij bijgestaan door diverse internationale muzikale vrienden. Alex van Voorst is een 61-jarige fingerstyle gitarist. In 2002-2003 werd hij verkozen tot Beste gitarist van Nederland van het prestigieuze SENA Award. Alex van Voorst trok zichzelf overigens terug voor deze uitverkiezing (“Je kunt gitaristen nooit vergelijken met elkaar, het is geen sport”). Hij maakte tot nu toe 9 albums waaronder één met de Nederlandse gitaarlegende en Jan Akkerman en heeft 17 wereldtournees (veelal Azië) op zijn naam staan. Alex van Voorst heeft het podium gedeeld met diverse grootheden van de gitaar als: Jan Akkerman, Tommy Emmanuel, Richard Smith en het super talent uit Maleisië Melvyn Gnai. ‘Ales van Voorst & Friends’ is een bijna 2 uur durende cd release en slechts een éénmalig concert in Nederland. In deze gitaarshow kunt u genieten (buiten de humoristische verhalen) van arrangementen van onder andere: The Beatles, U2, John Mayer, Simon and Garfunkel, en natuurlijk eigen werk.

Comments for this post are closed.